MarktPlaza

Ivana Trump Passie

108x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ivana Trump Passie
Gebonden boek
Ivana Trump is een van de meest besproken vrouwen ter wereld. Er gaat geen dag voorbij of zij haalt de pers. Na haarechtscheiding stortte zij zich vol energie op haar werk, het runnen van het uiterst luxueuze Plaza-hotel in New York. En zij schreef Passie.
Wanneer het goed uitziende paar de grote balzaal betreedt, schitteren haar juwelen inde flitslichten. Adem en Katinka Graham stralen van geluk, van rijkdom, van liefde. Zij zijn het middelpunt van de Newyorkse society en belichamen de mythe dat iedereen de top kan bereiken als je er maar voor vecht. Dat geldt zeker voor Katinka, want het is nog niet zo lang geleden dat zij zonder enige bagage op spectaculaire wijze het verstikkende klimaat van haar vaderland is ontvlucht. Maar zelfs een bestaan vol glamour en spotlights kent zijn schaduwzijde. Adems moeder, een koele, hooghartige vrouw die op afstand het leven van haar zoon probeert te sturen, kan Katinka niet vergeven dat zij Adam geen erfgenaam schenkt. DE wig die de vrouw tussen Adam en Katinka drijft, stelt het sprookjeshuwelijk zwaar op de proef. Zal het verraad van een van Katinka’s meest dierbaren uiteindelijk de genadeslag toebrengen? Of kan zij die aanslag op haar privéleven afweren…?
Passie is een heerlijke,wervelende roman waarin de lezer van de superrijken, geschreven door de vrouw die er middenin staat!
Gebonden boek in zeer goede staat