MarktPlaza

IVA e1000 Scootmobiel

1002x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

IVA e1000 Scootmobiel
Ben je op zoek naar een degelijk, betrouwbaar, praktisch, en mooi scootmobiel, zoek dan niet verder! Bij ons kun je namelijk de IVA e1000 kopen. Bij deze scootmobiel wordt het beste van twee werelden wordt samengebracht. Hij haalt moeiteloos 20 kilometer per uur waarmee hij ook een van de snelste is! Naast zijn pakezel kwaliteiten beschikt hij ook over cruise control.

Een zeer veelzijdig scootmobiel
De IVA e1000 is een elektrisch scootmobiel die je zeer veelzijdig kunt noemen. Het mooie aan dit model is dat hij een zeer lage instap heeft en dat de armleuningen opklapbaar zijn. Plaatsnemen in de luxe stoel gaat hierdoor zeer gemakkelijk. Er is veel beenruimte, en wanneer je de driewiel scootmobiel uitbreid met een bagage koffer achterop, dan heb je eveneens veel bergruimte. Ideaal met boodschappen doen, of te gebruiken om warme (regen)kleding in op te bergen.

Rijden gaat bovendien ook erg makkelijk en eenvoudig. Rondrijden in bijvoorbeeld een supermarkt gaat ook probleemloos omdat je zonder moeite in smalle gangpaden kunt komen en doorheen kunt manoeuvreren. De snelheid is bovendien goed te doseren en de IVA e1000 kan ook achteruit rijden. In een kleine plek inparkeren of keren gaat hierdoor erg makkelijk.

Verschillende snelheden rijden
Uiteraard gaat de elektrische scootmobiel van IVA, de E1000, zo snel als dat jij het gas opendraait. De maximumsnelheid bedraagt 20 kilometer per uur. Dat is 40% sneller dan de gemiddelde scootmobiel! Binnen een mum van tijd ben je op de plaats van bestemming. Grote afstanden worden daarmee kinderspel. Met de cruisecontrol functie kun je rijden zonder gas te geven en de snelheid beperken tot 6km per uur, 15km per uur, en 20km per uur.

Geweldige rijeigenschappen
De IVA scootmobiel staat erg stevig op haar drie grote wielen, en dankzij de schokbrekers kun je genieten van maximaal comfort. Ook qua remkracht mag je niet klagen want het voorwiel is zelfs uitgerust met een wave schijfrem. De achterwielen zijn van een trommelrem voorzien. De sportvelgen en het gestroomlijnde design dragen bij aan de sportieve uitstraling van de IVA E1000.

Lange ritten maken is met deze elektrische scootmobiel kinderspel. Je kunt namelijk 20 kilometer per uur halen. De luxe stoel, welke voorzien is van kunstleder, zit fantastisch en beschikt bovendien over 2 armleuningen. De krachtige 1000 Watt motor is borstelloos en is daarmee niet slijtage gevoelig. Een heuvel omhoog is voor de E1000 van IVA ook geen enkel probleem.

Het opladen van de accu en het dashboard
De 60 volt 20 Ah Lithium-Ion accu welke onder de stoel zit, is oplaadbaar via de oplaadaansluiting die zich aan de buitenkant bevindt. Het aansluiten van de oplader gaat snel en gemakkelijk. Opladen doe je, afhankelijk van hoe vol of leeg de accu is, in 6 tot 8 uur. Met een volle accu kun je een afstand van 55 à 65 kilometer rijden. Via het prachtig vormgegeven digitale dashboard zie je precies hoeveel capaciteit de accu nog heeft.

Het LCD display geeft naast een accu meter, ook een snelheidsmeter en kilometerteller weer. Op het stuur vind je onder andere nog knoppen voor de claxon, de verlichting (dimlicht/grootlicht), de richtingaanwijzer, en de cruisecontrol.

Bagage Koffer optioneel
Weinig scootmobielen hebben een koffer of opbergruimte standaard aan boord. Bij de IVA E1000 is die helaas niet inbegrepen, maar optioneel is hij wel verkrijgbaar! In de accessoirelijst vind je hem terug naast een tal van andere mogelijkheden.

Onder de stoel vind je nog een kleine bergruimte. Met de contactsleutel kun je de stoel ontgrendelen zodat je de stoel naar voren kunt klappen. Zodoende bereik je de bergruimte onder de stoel. Hier kun je onder andere de oplader in opbergen, en nog wat andere kleine zaken.