MarktPlaza

Ecruiser Cafecruiser

455x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ecruiser Cafecruiser
Waanzinnig stoer! Dat is de Ecruiser Cafecruiser. Deze bijzonder krachtige elektrische chopper is niet alleen mooi om naar te kijken, maar nog leuker om op te rijden. Hij is beschikbaar met zowel een 2000W als 3000W motor, en dat is veel power, WOUW! De rijbeleving is echt fenomenaal. Je kunt de Ecruiser Cafecruiser kopen met of zonder helm, dus als 25 km p/u snorfiets, en als 45 km p/u bromfiets. Het accupakket kun je bovendien ook nog eens flink uitbreiden zodat je 110 kilometer ver kunt rijden op een volle accu. En... een alarmsysteem en keyless go zijn bij de prijs inbegrepen.
Een echte dikke Chopper maar dan helemaal elektrisch
Heb je altijd al een echte Chopper motor willen hebben, dan is dit nu je kans! Voor deze stoere tweewieler heb je geen motorrijbewijs nodig want het is een snorfiets / bromfiets. Een brommer/scooter rijbewijs is dus voldoende.
Wanneer je op deze elektrische Chopper zit en rijdt voel je je koning te rijk. Er zijn maar weinig tweewielers die voor een echte chopper beleving zorgen, maar de Ecruiser heeft dat geweldig goed voor elkaar gekregen bij de Cafecruiser! Deze tweewieler rijdt echt als een chopper (motor). Je kunt lekker breed zitten, en heel relaxed de bochten pakken en rond toeren. Volledig controle en een beest op de weg. Niet alleen vanwege de enorm krachtige motor, maar ook vanwege zijn uitzonderlijk degelijke bouw, schokbrekers, en zijn dikke banden met dikke remmen.
Het brede stuur, de langwerpige tank tussen stuur en zadel, een groot voorwiel, een iets kleiner maar extreem breed achterwiel, dikke remschijven, en een heel robuust uiterlijk zijn allemaal kenmerken die het chopper gevoel extra versterken. Als we deze elektrische brommer/snorfiets zouden moeten omschrijven met 2 woorden dan is dat HEEL DIK!
Sterk, degelijk, en robuust
De Cafecruiser van het merk Ecruiser mogen we een echt degelijk brommer noemen, of snorfiets, want je kunt hem ook kopen als 25 km uitvoering. Het dikke buizenframe, de zwaar uitgevoerde schokbrekers, en de kolossale wielen met gepolijste velgrand geven je direct het gevoel dat dit een heel serieuze machine is. Qua degelijkheid zou je dit monster in theorie makkelijk kunnen opvoeren naar 120 kilometer per uur, en net zo veilig de weg op kunnen als motoren die deze snelheid ook kunnen halen. Er zijn namelijk motor onderdelen gebruikt op dit elektrische vervoermiddel die hem zo stevig maken. Er zijn bovendien heel wat motoren die je op de snelweg tegenkomt met minder goede remmen dat de Cafecruiser. Het voorwiel is namelijk uitgerust met een dubbele remschijf (geventileerd) van een aanzienlijk grote diameter. Bigger is better! En ook het achterwiel is voorzien van een remschijf. Het hydraulische remsysteem zorgt in combinatie met de zeer brede banden voor bijzonder krachtige remprestaties. Bij een snelheid van 20 kilometer per uur is de remweg slechts 1,2 meter en dat doen weinig andere brommers of scooters je na!
Slim opbergvak waardoor je een hoop kunt meenemen
Doordat de Ecruiser Cafecruiser helemaal elektrisch is, is er geen benzinetank nodig met brandstof. Maar een Chopper hoort natuurlijk wel een grote tank te hebben. Hier zijn ze heel slim mee omgegaan want ze hebben er een bagage/opbergruimte van gemaakt. Super handig! Met de sleutel kun je het bagagevak openen en daar allerlei spulletjes veilig in opbergen. Het vak is bijzonder ruim dus je kunt er een hoop in kwijt.
Krachtige elektromotor op 60V
De wegligging van deze elektrische Chopper brommer/snorfiets is heerlijk en stabiel. Hij ligt als een blok op de weg en accele