MarktPlaza

In en verkoop van nieuwe en tweedehands caravans Costa Brava Spanje

1013x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Caravan INN te Ventallo, heeft een mooie verkoophoek met nieuwe en tweedehands caravans aan de Costa Brava in Spanje.

Caravan INN is officieel Adria Dealer maar verkoop ook tweedehands caravans. Op de website staan een aantal caravans in de verkoop. Niet alle caravns staan op onze website. Indien u interesse heeft in een bepaald merk of wensen heeft op het gebied van de indeling, kunt u het beste een email versturen met uw wensen en uw richtprijs zodat wij u meer info en foto’s kunnen sturen van wat wij in de verkoop hebben.

Ook is er een campingshop met  vele accessoires voor de caravan. Zo hebben wij meer dan 1200 artikelen op stock. Wij verkopen alles omtrent uw caravan. Van waterdompels, dakluiken, caravanopstapjes tot Cadac barbecues. Ook installeren wij Movers van Truma GO2 en Dometic Airconditions B2200.

Nederlandse gasflessen zijn bijna niet inwisselbaar aan de Costa Brava. Wij hebben alle aansluitingen om over te gaan naar een spaanse aanluiting voor Campinggaz of naar de grote spaanse Repsol K6 lichtgewichtfles. Wij verkopen ook deze gasflessen.

Wij zijn het hele jaar geopend en spreken allemaal nederlands.

Er is nog meer bij Caravan INN:

  • Caravanstalling
  • Self storage boxen
  • Garage - eigen reparatieservice voor caravans
  • Verhuur van stacaravans en caravans op campings:Ballena Alege, Nautic Almata, Aquarius en Las Dunas
  • Verhuur van Select caravans. Een caravan die naar elke gewenste camping aan de Costa Brava gebracht en opgebouwd kan worden.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Caravaninn. net Ventallo