MarktPlaza

Huur nu aan de Costa Brava uw stacaravan

242x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wilt u na een lange vermoeiende reis heerlijk kunnen ontspannen zonder eerst een tent te moeten opzetten of een caravan gebruiksklaar te maken.....

Huur dan een stacaravan van Caravan INN op camping Las Dunas aan de Costa Brava.

Een geweldige camping, heel verzorgd en zeer gewaardeerd door de vakantiegangers, die internationale bekendheid geniet. Het ligt direct aan het strand van Sant Pere Pescador. Het heeft niet alleen een prachtige strand maar ook een zwembad met meerdere spectaculaire glijbanen. Naast de camping is één van de grootste, moderne en geluiddichte disco´s aan de Costa Brava. 

De aantrekkelijke prijzen, die wij hanteren naast onze aanbiedingen, zijn inclusief de huur van de caravan, 2 personen, staanplaats, 1 auto, elektriciteit, gas en water. Campingkosten zijn inbegrepen.

Onze comfortabele en ruime stacaravans (7,20 x 3,65) hebben 2 aparte slaapkamers, een grote woonkamer met een bedbank en een open keuken, een badkamer met wastafel, douche en aparte toilet. Warm water in de badkamer en in de keuken. Voortent compleet uitgerust met tafel, 6 stoelen, 2 ligstoelen en 2 klapstoelen, grondzeil van hoge kwaliteit, parasol en een extra koelkast van 225 liter. De stacaravan is voor 6/7 personen.

Wij hebben in het laag en middenseizoen aanbiedingen van 2 weken boeken en 10 dagen betalen of 3 weken boeken en 1 week gratis voor de staanplaats.

Een speciale Covid verzekering is te bestellen voor 2021.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan of bezoek onze website voor meer informatie. info@caravaninn.net