MarktPlaza

Imogen Edwaard Jones & Anonymus Beach Babylon

122x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Imogen Edwaard Jones & Anonymus Beach Babylon
Paperback
Hoe voelt het om te werken in een van de mooiste tropische vakantieparadijzen, omgeven door witte zandstranden en een azuurblauwe zee? Waar haal je de energie vandaan om te glimlachen, te glimlachen en te blijven glimlachen als de gasten de rijkste en meest veeleisende mensen ter wereld zijn?
Beach Babylon neemt je mee op reis naar een tropisch vijfsterrenvakantieparadijs. Hebben alle verhalen die zich achter de schermen afspelen een happy end? Wat verwachten de rijkste mensen ter wereld van roomservice tijdens hun weekend in het paradijs? Wat doet de surfinstructeur in zijn vrije tijd om niet gek te worden?
In de traditie van haar eerdere Babylon-boeken onderzoekt Imogen Edwards-Jones de rivaliteit en allianties tussen de personeelsleden van een resort, waar het vervullen van alle wensen van de gasten de gewoonste zaak van de wereld is. Met een cast van miljonairs, prostituees en celebrity's is Beach Babylon een reis door een wereld van extreme luxe, waar overvloed niet altijd genoeg is...
Imogen Edwards-Jones schreef de internationale bestsellers Hotel Babylon, Air Babylon en Fashion Babylon. Van Hotel Babylon werd een succesvolle televisieserie gemaakt. Achter Anonymous gaan personen schuil die haar volledig informeerden over hoe het er achter de schermen aan toe gaat.