IJS en ijsdesserts, meer dan 150 ijskoude lekkernijen
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
Meer dan 150 onweerstaanbare, ijskoude lekkernijen, van het klassieke vanille-ijs tot verfijnde bombes en terrines.
De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita's en bevroren desserts, met prachtige foto's van elk recept.
- In het uitgebreide naslagwerk vindt u tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en –lepels, zodat u altijd een goed resultaat hebt
- Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verandert u basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen
- Serveerideeën, zoals het maken van mandjes, hoorntjes en koekjes, en heerlijke decoratieve toppings en sauzen
- Recepten van alle klassieke ijssmaken, zoals vanille, chocolade, karamel en koffie
- Ideeën voor heerlijke ingrediëntcombinaties, van het traditionele run-rozijnenijs tot exotisch mango-passievruchtenijs
- Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.
Auteur: Joanna Farrow Sara Lewis
Co-auteur: Sara Lewis
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Nederlandstalig 264 pagina's
Verzending pakketpost