MarktPlaza

Hyundai ix35 - 2.0i i-Catcher / 163 PK / Trekhaak / Navigatie / Achteruitrijcamera / Panoramadak

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat voor: 215/70 R17
Bandenmaat achter: 215/70 R16
GVW: 1.980 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 182 x 167 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audiotelefoonverbinding met Bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Zeer goed onderhouden Hyundai Ix35 i-Catcher van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-iX35. Altijd bij de Hyundai dealer in onderhoud geweest. Bij 69.930 KM laatste onderhoudsbeurt gehad. Zeer luxe uitvoering met o.a. 163 PK + Trekhaak, Navigatie, achteruitrijcamera, panoramadak, leder interieur en nog veel meer.
De Koreaanse autofabrikanten staan erom bekend dat ze auto’s bouwen van geweldige kwaliteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze Hyundai is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Hyundai is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai Ix35 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.