MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.2I Airco Pdc ✅ 5drs Isofix Usb i-Drive Cool nwe Model

485x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2014 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 122 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 257 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Isofix
- Parkeersensor achter
- 12Volt aansluiting
- Afdekhoes
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
- USB ingang
Hyundai i20 met zuinige 1.2 motor voorzien van isofix, airconditioning, parkeersensoren en centrale vergrendeling.
Navigatie is onze Tom Tom Actie!
Koreaanse auto’s hebben een reputatie van grote degelijkheid opgebouwd. Deze Hyundai i20 is geleverd in 2017 en heeft 36450 kilometer op de teller staan. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Ook is de auto voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Hyundai i20 altijd de controle. Deze auto uit 2017 heeft 36450 kilometer op de teller staan. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. In deze auto profiteert u onder andere ook van: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.