MarktPlaza

Hyundai i10 - 1.0i i-Motion Comfort Geregelde airco, cruise controle, elektrische ramen en centrale

231x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2013 - mrt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 367 x 166 x 149 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 15,1 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Genoemde prijs is incl aflevering , onderhoudsbeurt en apk, rokersvrije auto, dealeronderhouden.
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze dealeronderhouden Hyundai i10 uit 2016, die met zijn kilometerstand van 40323 in een uitstekende conditie verkeert. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Ook extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Hyundai fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Met slimme techniek, een grote mate van degelijkheid en veel aandacht voor ruimte en comfort hebben de Koreaanse automerken in Europa een zeer goede reputatie verworven. Dat is ook te merken aan deze dealeronderhouden Hyundai i10 van 2016, die een tellerstand heeft van 40323 kilometer. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De geavanceerde technologie in deze Hyundai is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Kijk voor alle foto,s op www.garageboersma.nl
Op fouten in de omschrijving kan geen aanspraak worden gemaakt.
Bij Garage Boersma in Winsum onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Garage Boersma! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0595-442222