MarktPlaza

Renault Grand Scénic - 1.2 TCe Collection 7p. Geregelde airco, navigatie, licht metalen velgen, park

752x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2012 - mrt 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 185 x 168 cm
Wielbasis: 277 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Zonnescherm zijruiten
Genoemde prijs is incl afleveringsbeurt, rokersvrije auto, super nette staat. 7 persoons uitvoering.
Hij is stijlvol en comfortabel, deze Renault Grand Scénic, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Renault is standaard voorzien van: lederen versnellingspook en lederen stuur.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Grand Scénic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Renault in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Renault Grand Scénic uit 2013 die een stand van 127953 kilometer op de teller heeft. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze Renault is voorzien van lederen versnellingspook en lederen stuur.
In de Renault Grand Scénic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.
Kijk voor alle foto,s op www.garageboersma.nl
Op fouten in de omschrijving kan geen aanspraak worden gemaakt.
Bij Garage Boersma in Winsum onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Garage Boersma! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0595-442222