MarktPlaza

Hydor Koralia Nano pomp 900 l/h

210x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hydor Koralia Nano pomp 900 l/h

Prijs: 28,95

P-29100

8011195035915

Hydor Koralia 900 - nano pomp

In een zeewateraquarium zijn de pompen geschikt voor ca. 20 - 100 liter aquaria. In zoetwater aquaria van ca. 20 - 200 liter inhoud

Door middel van de modernste technologie zorgen Hydor stromingspompen voor een natuurlijke watercirculatie in het aquarium. In vele zoet- en zeewateraquaria is een zachte en brede stroming goed voor de daarin verzorgde levende wezens. Middels de gepatenteerde magneet-zuignap bevestiging is de pomp gemakkelijk in het aquarium aan te brengen en bijna in alle richtingen te draaien.

In zeewateraquaria wordt zo de natuurlijke stroming in het koraalrif gesimuleerd, natuurgetrouwe stroming verzorgt de vastzittende koralen van voedingstoffen en ook de overige zeewaterbewoners profiteren daarvan door een hoger zuurstofgehalte in het water.

Maar niet alleen in zoutwater, ook in zoetwater aquaria kunnen Hydor stromingspompen voor een verbetering van het aquariummilieu zorgen. Veel tropische siervissen komen oorspronkelijk uit stromingsrijke rivieren. Met een stromingspomp kan voor deze soorten een natuurlijke omgeving geschapen worden. Ook baars uit het Malawi- of Tanganjika meer reageert doorgaans zeer positief op tijdelijk sterke stroming in het aquarium.

Zowel in het zoetwateraquarium als ook in het zeewateraquarium zorgen de pompen voor een betere omwenteling van de aquariuminhoud en verbeteren zo de zuurstofverzorging van alle bewoners. In de richting van het wateroppervlak afgestelde stromingspompen kunnen het lastige azijnmoer voorkomen .

De stromingspompen zijn in twee prestatie niveaus verkrijgbaar, 900 liter per uur en 1600 liter per uur.

  • In het zeewateraquarium zijn de pompen geschikt voor ca. 20 - 100 liter aquaria.
  • In zoetwater aquaria van ca. 20 - 200 liter bekkeninhoud.

Alle voordelen in één oogopslag:

  • Stromingspompen met zachte, brede stroming voor een natuurlijke omstandigheden
  • Extreem stil
  • Geschikt voor zoet- en zeewater
  • Gepatenteerde magneet-zuignap bevestiging
  • Flexibele plaatsing dankzij de draaibare bevestiging

Vanaf 50 euro GRATIS* verzending.

Limburg Koi

Galvaniweg 19

6101 XH Echt

Bel of mail 06-54341014
Door de week open van 8.30 tot 17 uur

Zaterdag open van 10 tot 16 uur.