MarktPlaza

Hydro Cube Bezinkput Regenwaterafvoer

221x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hydro Cube Bezinkput Regenwaterafvoer
Prijs: 70
Hydro Cube is een doordacht product voor open filtratie, ondergrondse infiltratie en bezinking van grote hoeveelheden water. Bovendien biedt Hydro Cube meer mogelijkheden daar het pakket erg stevig en robuust is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan erf afscheidingen, eilanden, planten / hydrofiet filters, filtermateriaal, bezinking van regenwater. Vooral bij nieuwbouw is het meestal een eis om je eigen regenwater te laten bezinken op eigen terrein in plaats van op het riool te lozen. Een bezinkput is eenvoudig zelf te maken waarop u uw regenwaterafvoer aansluit.
De Hydro Cube is gemaakt van PP en kan een maximale temperatuur aan van 80 graden Celsius. Hiermee is dit product geschikt om langdurig in zonlicht verwarmd te worden.
Hydro Cube heeft een open volume van 96% waardoor de doorstroming enorm groot is.
Hydro Cube heeft een gewicht van ongeveer 48 kg per m3. In een m3 Hydro Cube gaan 4 Cubes. Door de handzame afmeting, zijn blokken gemakkelijk hanteerbaar, en zonder gebruik van zware hulpmiddelen te plaatsen of te verwerken. Een blok heeft een afmeting van 91x61x45 cm (l x b x h), met een tolerantie van 5 mm. Deze maten zijn aan te passen in de lengte en breedte door ze te zagen. De hoogte is niet gemakkelijk aan te passen. Hydro Cube blokken kunnen eenvoudig aan elkaar bevestigd worden zodat er een stevig geheel gaat ontstaan met een enorm draagvlak. Een belasting van 250 kg per Hydro Cube is geen probleem. Afwerking met zware materialen zoals steen is dus geen enkel probleem. Hydro Cube is duurzaam, gemakkelijk zelf aan te brengen, hanteerbaar en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.
Voor een prijsopgave kan u ons emailen. Verzendkosten in overleg
Kijk en vergelijk!

Limburg Koi
Galvaniweg 19
6101 XH Echt


Bel of mail 06-54341014
Door de week open van 8.30 tot 17 uur

Zaterdag open van 10 tot 16 uur.