MarktPlaza

Huzar 30 Offshore

948x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige Huzar met ophaalbare kiel. Dit zeiljacht is geschikt voor alle vaargebieden en kan tevens droogvallen door een diepgang van maar 70-170 cm.
Een mooi gelijnd, ruim schip met goede vaareigenschappen. Door zijn ophaalbare kiel en strijkbare mast kan dit schip overal komen. Geschikt voor Wadden en Zeeuwse wateren, maar ook een tochtje naar de Engelse Oostkust behoort zeker tot de mogelijkheden.
Goed onderhouden midzwaard zeiljacht met strijkbare mast, grote kuip en voor zijn lengte een ruime accommodatie, geschikt voor maximaal 6 personen. Met alle schoten onder handbereik kan deze boot goed alleen worden gezeild. Met een minimale diepgang van maar 0,70m is dit een ideale boot voor de wadden. Ook dat fijne ondiepe plekje aan de wal in Friesland is met deze boot gemakkelijk bereikbaar. De roestvast stalen kantelkiel is bedienbaar vanuit de kuip en de roertalies zijn aan de stuurkolom bevestigd. Het strijkwant zit permanent ingeschoren, waardoor de mast in 10 minuten te strijken is. Samen met de ophaalbare kiel geeft dit de boot een enorm vaargebied.
Wat direct opvalt aan deze boot is de bijzonder ruime kuip. De boot zeilt goed en door het goed gevormde onderwaterschip met vlakke bodem loopt ze prima. De stuurpositie achterin met een aantal zeer goede zitplaatsen en het grote stuurwiel zorgt ervoor dat de stuurman altijd een ideale positie kan kiezen. Vóór de stuurpositie is er zitruimte voor vier personen. De kuip is afgewerkt met comfortabel teak. De ballast zit in de binnenmal gegoten. Er is meer ballast toegevoegd voor extra stabiliteit, waardoor ook Engeland en Denemarken goed bereikbaar zijn. Deze boot heeft een volglas romp, itt de Ocean versie (zie Zeilen, 03/2016).
Door de rechte voor- en achtersteven is de binnenruimte maximaal. Het interieur is met licht hout afgewerkt. Een hoek is ingeruimd voor een prettige, ouderwetse kaartentafel, met voldoende ruimte voor instrumenten. De bedrading is zeer professioneel aangelegd. De kombuis is voorzien van een twee-pits fornuis met oven en een ruime koelbox met compressor (2016). Aan bakboord is de wc met wastafel. Een douche kan worden ingebouwd, een afvoerpomp is aanwezig. Voorin bevindt zich een aparte slaapcabine en achter de kombuis is een tweede slaapcabine met dubbel bed. Overal in het schip zijn zich opbergmogelijkheden. Volledig uitgerust.
Motor, electra, water
Draaiuren: Circa 1100 uren
Watersysteem: Voetpomp
Tuigage
Genua: 130%
Uitrusting
Dekzeil(en): Wintertent
Extra gegevens:
Merk: Huzar
Bouwjaar: 2007
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 9.1 meter
Breedte: 3.2 meter
Diepgang: 0.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 14
Merk motor: Beta marine
Type motor: BD722
Bouwjaar motor: 2007
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 1100
Vermogen: 20
Aandrijving: Shaft
Aantal cilinders: 3
Maximum snelheid: 12
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): true
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig