Hotelmatras met 7 zones aan pocketvering, nu ook voor…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 88x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Als je dan toch aan een nieuwe matras toe bent, waarom zou je dan niet meteen kiezen voor een echt hotelmatras?

De matrassen die wij verkopen tref je ook aan in luxe vakantieparken en in het betere hotel. Je hebt vast al een keer op zo'n matras geslapen. Onze leverancier levert alleen in partijen, deze matrassen aan de betere hotels, groepsaccommodaties en vakantieparken.

Sinds kort zijn deze matrassen via ons, ook voor particulieren leverbaar.

Het echte hotel pocketveermatras bestaat uit 7 zones aan pocketveren, ingelegd in een HR Koudschuimmatras. Meer zones aan pocketveren lijken misschien interessanter maar voegen in feite niets extra's meer aan het comfort toe.

Onze hotelmatrassen kennen goede garantievoorwaarden en een lange garantietermijn. Bovendien mag je drie maanden onvoorwaardelijk proefslapen. Bevalt het matras niet, dan stuur je het terug en krijg je het aanschafbedrag weer teruggestort.

Het matras heeft een drie laagse matrastijk, die afritsbaar is. je kunt hem op 65 graden wasen om evt. huisstofmijt te doden, indien je daar allergisch voor bent. Ook leveren we exclusief professionele hygienische hoeslakens die vuil en vocht tegenhouden zodat dit niet in jouw matras trekt. Een concurrent heeft al eens een keer, overigens zonder succes, gepoogd deze matrasbeschermer te kopieren.

breedtematen: 70 - 80 en 90 cm.

Lengtematen: 190 -200 en 210 cm

Prijzen vanaf 299,00 euro. Geen verzendkosten

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.