MarktPlaza

Hotelkwaliteit Boxsprings: Dit complete hotelbed is nu ook particulier leverbaar

570x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Waarom zou je dan kiezen niet voor een echt hotel boxspring? De boxsprings die wij verkopen, worden door onze leverancier doorgaans alleen projectmatig per partij geleverd aan luxe vakantieparken en gerennommeerde hotels. Je hebt vast al wel eens een keer op zo'n bed geslapen.

De kwaliteit is uiteraard uitstekend te noemen. Want hotels en vakantieparken zouden het niet in hun hoofd halen om hun gasten op aanbiedingen van een beddendiscounter te laten slapen. Onze bedden liggen standaard zeer comfortabel en kennen dan ook goede garantievoorwaarden een lange garantietermijn.

Bevallen de matrassen niet dan mag je ze binnen 30 dagen terugsturen om een andere soort te testen. Of je krijgt gewoon jouw geld weer terug.

Dit hotelbed heeft een onderstel dat is geveerd met de bekende Bonellveren. Daarop is er naar keuze een koudschuim hotelmatras leverbaar of een hotel pocketvering matras.

Veder is het onderstel standaard voorzien van een anti slip spiegel zodat de matrassen niet verschuiven.

De stoffering is een gladde lederlook stoffering, in meerder kleuren leverbaar. Dat maakt dit onderbed meteen anti allergisch omdat deze stoffering geen huisstof opneemt en met een vochtige doek simpel te reinigen is.

Het bed staat op een 4 tal metalen poten plus daarnaast twee zwenkwielen, zodat die makkelijk te verplaatsen is om met bijvoorbeeld de stofzuiger er onder te kunnen schoonmaken.

De matrassen kennen een drie laags afritsbare tijk, wasbaar bij 65 graden om huisstofmijt te kunnen doden.

Daarnaast kunnen we speciale matrasbeschermers leveren of een luxe topdekmatras over de gehele breedte van het bed, zodat je geen last krijgt van de middennaad.

Ook de befaamde hoteldekbedden zijn bij ons verkrijgbaar. Evenals losse matrassen.

leverbare breedtes: 70 - 80 en 90 cm

leverbare lengtes: 200 en 210 cm

Prijs vanaf  € 599.00 euro voor een eenpersoons boxspring 90 x 200 cm

Prijs vanaf € 995,00 euro voor een tweepersoons boxspring 140 x 200 cm

Geen verzendkosten, dus GRATIS VERZENDING