MarktPlaza

Honda Jazz - 1.3 i-VTEC CVT Comfort Navi Stoelverwarming*24 MND Garantie*Rijklaar

128x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2015 - okt 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 123 Nm
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 401 x 170 x 154 cm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 182 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen verwarmd
Door ons nieuw geleverd en van 1e eigenaar deze prachtige Honda Jazz met Navigatie en stoelverwarming en maar 39.314 km!! Wij leveren hem af met maar liefst 24 MND HQP garantie en een service beurt. Prijs is rijklaar!!
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Honda is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De geavanceerde technologie in deze Honda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. In deze Honda vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.