MarktPlaza

Honda Jazz - 1.4 Hybrid Elegance Panodak 24 MND Garantie Rijklaar

657x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2011 - sep 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 65 kW (88 PK)
Koppel: 121 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 170 x 153 cm
Wielbasis: 250 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 175 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Echt een prachtige Honda Jazz Hybrid Elegance met maar liefst 24 MND HQP Garantie!! Wij leveren hem ook af met een servicebeurt en APK. Prijs is rijklaar!!
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Honda Jazz van het bouwjaar 2015, die op de teller 77817 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Honda bedient u het vanaf het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Honda helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Honda Jazz is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.