MarktPlaza

Honda HR-V - 1.5 i-VTEC Elegance Navi 24 MND Garantie Rijklaar

107x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2015 - okt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 155 Nm
GVW: 1.790 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 177 x 161 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 130 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen verwarmd
Van 1e eigenaar en door ons nieuw geleverd deze prachtige HR-V Elegance met navigatie!! Wij leveren hem af met maar liefst 24 mnd HQP garantie en een servicebeurt en APK. Prijs is rijklaar!!
Behalve een markant design biedt de Honda HR-V ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden HR-V is uit 2016 en heeft 36823 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Honda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Honda helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Honda bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.