MarktPlaza

Honda CR-V - 2.0 i-Vtec AUTOMAAT / RIJKLAARPRIJS

591x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2005
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 178 x 171 cm
Wielbasis: 263 cm
Topsnelheid: 167 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 221 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Koplampsproeiers
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Sperdifferentieel
- Toerenteller
- Trekhaak met afneembare kogel
- Zij-airbags voor
Bij het ontwerpen van de Honda CR-V stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze CR-V is van het bouwjaar 2005. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank. Nooit meer te warm of te koud. De climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. En deze auto heeft ook in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Deze CR-V is altijd dealer onderhouden en in een super nette staat. De prijs is rijklaar incl afleveringsbeurt en 6 maanden BOVAG garantie !!!
Al onze prijzen zijn inclusief afleveringskosten, kijk voor onze actuele voorraad, foto's en acties op www.GvandenAkker.nl
Inruil van elk merk is mogelijk, e-mail naar helmond@GvandenAkker.nl voor een taxatie van uw inruil auto, of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0492 - 54 36 94. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Autobedrijf G. van den Akker sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.