MarktPlaza

Honda Jazz - 1.4 i-Vtec Si / 24 maanden garantie / RIJKLAARPRIJS

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2012
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 392 x 169 x 152 cm
Wielbasis: 250 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Toerenteller
- Trekhaak met afneembare kogel
- Zij-airbags voor
Deze Honda Jazz heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. In deze auto vindt u een 1.4 V-tec 100 pk benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Honda horen onder meer elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
U verwacht natuurlijk climate control in deze auto, en die is er dan ook. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Honda Jazz is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Plus u krijgt op deze sportieve Jazz 24 maanden Honda Quality Plus garantie !!
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Al onze prijzen zijn inclusief afleveringskosten, kijk voor onze actuele voorraad, foto's en acties op www.GvandenAkker.nl
Inruil van elk merk is mogelijk, e-mail naar helmond@GvandenAkker.nl voor een taxatie van uw inruil auto, of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0492 - 54 36 94. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Autobedrijf G. van den Akker sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.