Hollands Glorie-Geen Paniek+Koos Alberts-Vechten voor …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De eerste drie zijn Nieuw in de verpakking en fijn als Cadeautje voor een wel heel Klein prijsje !

Music & Movies heeft de CD Hollands Glorie met 12 tracks van verschillende artiesten en de DVD met de film Geen Paniek met Johny Kraaykamp, Rijk de Gooyer en Hetty Blok. De speelduur is 1 uur en 20 minuten zonder ondertitels er wordt Nederlands gesproken. Op de tweede foto vindt u de namen van de Songs en die van de artiesten op de CD en een korte inhoudsbeschrijving van de Film. U haalt deze Nieuwe DVD+CD op in Rotterdam West voor € 2,50 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Vechten voor geluk is het levensverhaal van Koos Alberts.De speelduur is ongeveer 3 uur zonder ondertitels er wordt Nederlands gesproken. Op de vierde foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen. U haalt deze Nieuwe DVD op in Rotterdam West voor € 1.75 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

De Nieuwe Uri Geller TV Show heeft een speelduur van 2 uur en 54 minuten met Nederlandse ondertiteling.Op de zesde foto leest u meer over de inhoud. U haalt deze Nieuwe DVD op in Rotterdam West voor € 1.75 via Post NL zijn de verzendkosten € 2,88

De Theater Show van Ivo Niehe bevat een DVD + CD is éénaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De DVD heeft een speelduur van 1 uur en 31 minuten en er wordt Nederlands gesproken. De CD heeft 12 tracks waarvan de titels te zien zijn op de achtste foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 2,00 de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Als u dit alles ( 4 DVD's en 2 CD's ) tegelijk overneemt dan haalt u het op voor € 7.00 de verzendkosten via Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.