MarktPlaza

Hillary Norman Tussen minnaars en rivalen

76x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hillary Norman Tussen minnaars en rivalen
Gebonden boek
Om het leven van haar dochter te redden moet Alexandra haar de schokkende waarheid vertellen; het geheim dat ze al negentien jaar koestert dient ontsluierd te worden.
Het begon dertig jaar geleden, toen een wanhopig joods vluchtelingetje zijn lot in handen van een Zwitsere jongen legde. Een ontmoeting die de twee mannen voorgoed zal verbinden, dwars door alle jaren heen, vol hartstocht en verraad. Totdat Alexandra in hun leven komt, en de vrienden in bittere rivalen veranderen.
Daniël: als joodse jongen ontvlucht Daniël de nazi-dreiging in zijn vaderland. In het veilige Zwitserland bouwt hij aan wat later, in Amerika, een briljante carrière zal worden. Zijn angst voor het verleden verlaat hem echter nooit - een verleden dat hem telkens onverwachts weer inhaalt.
Andrea: Grand-Prix-autoraces zijn zijn lust en zijn leven, ook al vervreemd deze hobby hem van zijn familie. Andreas is een geboren kampioen... totdat het geluk hem in de steek laat. Dan pas wordt zijn moed tot het uiterste beproefd.
Alexandra: de beeldschone, zelfstandige en getalenteerde schilderes offert haar kunst op voor haar echtgenoot. Toch zal haar liefste wens niet in vervulling gaan. Haar liefde stelt haar voor een gruwelijk dilemma.
Van het verscheurde Duitsland in de Tweede Wereldoorlog naar de veilige neutraliteit van Zwitserland; van de glamour en luxe van New York naar de chique Franse Rivièra. Veertig jaar vol omzwervingen, dromen en conflicten. Veertig jaar om de waarde, maar vooral de prijs, van liefde en vriendschap te leren kennen.