MarktPlaza

Halve Sarah pop te huur, landelijke bezorging mogelijk

30x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Halve Sarah pop huren

Een Sarah pop in de tuin zetten bij een vrouw die 50 jaar wordt is natuurlijk vrij bekend in heel Nederland. Dit wordt steeds vaker gedaan. Je ziet dit ook in de toename van het aantal modellen Sarah poppen die je in Nederland kunt huren. Iets wat minder bekend is in heel Nederland is het fenomeen ‘Halve Sarah’.

 Wat is een Halve Sarah?

Eigenlijk is een Halve Sarah precies wat het zegt: de helft van een Sarah. Deze pop kan je dan ook gebruiken voor een jarige die geen 50, maar 25 jaar oud wordt. Zo hoeft de jarige vrouw niet te wachten tot ze 50 wordt voordat ze zo’n ontzettende leuke opblaasbare pop in haar tuin krijgt. Je kunt haar nu al op haar 25’ste verjaardag flink verrassen en in het zonnetje zetten

 Vieren van een Halve Sarah

Het vieren van de 50 jarige verjaardag van een vrouw is in heel Nederland al jaren bekend. In bijzonder veel gevallen wordt dit gedaan door het ophangen van een zelfgemaakt spandoek met een grappig bedoelde tekst, of er wordt een grote Sarah opblaaspop in de tuin gezet. Het vieren van een Halve Sarah, dus voor een vrouw die 25 jaar oud wordt, vindt al heel lang plaats in voornamelijk het oosten van Nederland. Je moet dan vooral denken aan de volgende regio’s: Achterhoek, Drenthe, Overijssel, onderkant Groningen.

Deze viering vindt echter allang niet meer alleen in het oosten van Nederland plaats. Dit fenomeen waait steeds meer over naar de rest van Nederland.

 Verras de Halve Sarah

Wordt jouw vriendin, moeder, buurvrouw, collega of dochter 25 jaar? En wil je haar flink verrassen en in het zonnetje zetten? Plaats dan een mooie grote opblaasbare Halve Sarah pop in haar tuin. Deze vrolijk Halve Sarah Pop Cartoon Opblaaspop is maar liefst 3,5 meter hoog. Het opzetten van deze sarah pop is een eenvoudige klus. Met twee personen heb je dit in een paar minuten gedaan.

Bovendien ontvang je van ons een duidelijke opzethandleiding zodat er helemaal niets mis kan gaan. De scheerlijnen zitten al aan de opblaas Sarah pop vast. Je hoeft de pop dus alleen maar op te blazen en vast te zetten met de meegeleverde grondpinnen. De blower waar je de pop mee opblaast zit uiteraard bij het pakket in.

Na het gebruik kun je de Halve Sarah pop weer in de zak doen en eenvoudig terugsturen via een PostNL punt, het retourlabel krijg je van ons zodat alles snel en eenvoudig geregeld is.

 Halve Sarah pop makkelijk in huis

Mede doordat het vieren van de verjaardag van een 25 jarige vrouw nog niet in heel Nederland is doorgedrongen, zijn er in Nederland niet heel veel Halve Sarah poppen te huren. Er zijn slechts enkele aanbieders die je zo’n halve Sarah opblaaspop kunnen leveren. Vaak moet je er dan ook nog heel ver voor gaan rijden. Wij sturen de halve Sarah pop echter naar je op, zodat jij lekker thuis kunt blijven wachten tot de pop door PostNL bij je wordt thuisbezorgd.

 Een normale opblaaspop voor 25 jaar?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ‘normale’ opblaas Sarah pop te plaatsen voor een 25 jarige verjaardag. Op alle opblaasbare Sarah poppen is het namelijk mogelijk om een bordje van 25 jaar te hangen. Op die manier is dus elke Sarah pop geschikt voor welke leeftijd je ook maar wilt vieren. Bekijk hier al onze ‘normale’ Sarah poppen.

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 44,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95