Halve Abraham Pop te huur, landelijke bezorging mogeli…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Halve Abraham pop huren

Het neerzetten van een Abraham pop in de tuin bij een man die 50 jaar wordt dat is bij de meeste mensen in Nederland wel bekend. Minder bekend in heel Nederland is het plaatsen van een opblaaspop bij het vieren van de 25’ste verjaardag van iemand.

 

Deze viering mag dan relatief onbekend zijn, in het oosten van Nederland is dit al veel langer een traditie. Daar viert men al veel langer het fenomeen van ‘halve abraham’. 

 Wat is een Halve Abraham?

Het woord zegt het eigenlijk al: een halve Abraham is de helft van een hele Abraham. We vieren dan dus niet de verjaardag van een 50 jarige maar de verjaardag van een 25 jarige. Voor de 50 jarige man zijn er tal van opblaasbare Abraham poppen, maar ook voor de 25 jarige zijn er inmiddels opblaasbare Halve Abraham poppen verkrijgbaar.

 

De jarige hoeft dus niet langer te wachten tot hij 50 wordt, je kunt hem nu al lekker verrassen als hij 25 jaar oud wordt… Zal ‘ie leuk vinden…:-D

 Vieren van een Halve Abraham

Het vieren van de 50 jarige verjaardag van een man is in heel Nederland al jaren bekend. In veel gevallen wordt dit gedaan met het plaatsen van een grote opblaasbare Abraham pop in de tuin van de jarige. Het vieren van de verjaardag van een Halve Abraham daarentegen, wordt minder in heel Nederland gedaan. In het oosten van het land doet men dit echter al veel langer, denk dan vooral aan de regio’s: Drenthe, Overijssel, Achterhoek en de onderkant van de provincie Groningen. 

 

Maar deze traditie waait inmiddels steeds meer over naar de rest van Nederland. Het vieren van de verjaardag van een hale Abraham is dus niet langer meer alleen toebeeeld aan de oosterlijke gebieden van Nederland. 

 Verras de Halve Abraham

Dus wie er ook jarig is, je vader, moeder, buurvrouw, collega of zoon, je kunt hem link verrassen met zijn 25’ste verjaardag. Zet zo’n enorme opblaasbare Halve Abraham pop in zijn tuin en er is niemand meer die zijn verjaardag vergeet of over het hoofd ziet. 

 

De halve Abraham pop is 3,5 meter hoog en trekt daardoor goed de aandacht. Het opzetten van de opblaaspop is echter heel eenvoudig. Met twee personen is de klus binnen 5 minuten geklaard. 

 

Bovendien ontvang je van ons een duidelijke opzethandleiding zodat er helemaal niets mis kan gaan. De scheerlijnen zitten al aan de opblaas abrahampop vast. Je hoeft de pop dus alleen maar op te blazen en vast te zetten met de meegeleverde grondpinnen. De blower waar je de pop mee opblaast zit uiteraard bij het pakket in.

 

Na het gebruik stop je de Halve Abraham pop weer in de zak doen en eenvoudig terugsturen via een PostNL punt, het retourlabel krijg je van ons zodat alles snel en eenvoudig geregeld

 is.Halve Abraham eenvoudig per post thuisbezorgd

Zoals eerder genoemd is het vieren van de verjaardag van een 25 jarige man vooral bekend in het oosten van Nederland. Opblaasbare Halve Abraham poppen zijn daardoor dan ook niet overal in Nederland te huren. Er zijn maar een aantal verhuurders die een die deze poppen in hun assortiment hebben. Vaak moet je er dan ook nog heel ver voor gaan rijden. Wij sturen de halve Abraham pop gewoon naar je op, zodat jij lekker thuis kunt blijven wachten tot de pop door PostNL bij je wordt thuisbezorgd.

 Een normale opblaaspop voor 25 jaar?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ‘normale’ opblaas Abraham pop te plaatsen voor een 25 jarige verjaardag. Op alle opblaasbare Abraham poppen is het namelijk mogelijk om een bordje van 25 jaar te hangen. Op die manier is dus elke Abraham pop geschikt voor welke leeftijd je ook maar wilt vieren. Bekijk hier al onze ‘normale’ Abraham poppen.

 

 

Zelf ophalen mogelijk, of laten thuisbezorgen door koerier (retoursturen via PostNL)

Huurprijs pop: € 44,95

Verzendkosten incl. Retour: € 27,95

 

#Abraham # #opblaasfiguur #50jaar #pop #huren #party #halve

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.