MarktPlaza

Grundfos pomp CRN3-19

55x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een hoogwaardige gebruikte Grundfos-pomp beschikbaar, type CRN3-19 A-CA-G-E Hube. Deze pomp biedt betrouwbare prestaties en is perfect geschikt voor diverse toepassingen.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: Grundfos - een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van pompoplossingen.
  • Type: CRN3-19 A-CA-G-E Hube - deze specifieke pomp is ontworpen om efficiëntie en duurzaamheid te bieden, en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
  • Gebruikte conditie: Hoewel deze pomp al eerder is gebruikt, verkeert deze nog steeds in goede staat en biedt hij betrouwbare prestaties. Het is een duurzaam alternatief dat u helpt kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

🛠️ Bij Recreatorshop begrijpen we dat uw behoeften variëren als het gaat om afhaal- en verzendopties. Daarom bieden we flexibele mogelijkheden aan. U kunt ervoor kiezen om de pomp bij ons op locatie af te halen, wij kunnen deze veilig per post naar u verzenden, of we kunnen zelfs professionele installatieservices regelen als u hulp nodig heeft bij de installatie.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor gebruikte bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal-, verzend- en installatieopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met de gebruikte Grundfos-pomp van Recreatorshop

 

Recreator

0651537648