MarktPlaza

Grado SR225e hoofdtelefoon

682x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Grado SR225e is de grote broer van de Grado SR125e en de trotse opvolger van de SR225i en brengt u nog een stapje hoger op de ladder binnen de wereld van Grado’s beste open koptelefoons.

Ten opzichte van de SR125e is de Grado SR225e aanzienlijk verbeterd wanneer het gaat om de overdracht van de emotie van uw favoriete artiest en de warmte van de bass door het vervangen van een aantal kunststof onderdelen voor metaal. De SR225e brengt nu nog meer passie en nog meer detail.

Deze kristalhelder klinkende headphones is niet alleen uitgerust met een 8-aderige zuurstofvrije koperen bekabeling maar heeft ook nog eens hoofdtelefoon kussens die de geluidsstroom nog beter weten uit te balanceren. Dezelfde ear pads worden ook gebruikt voor topmodellen als de Grado RS1, RS2 en de PS500!

Ook dit model is in hoogte verstelbaar voor optimaal draagcomfort en is standaard uitgerust met een vergulde 6,3mm Jack aansluiting waardoor hij aan te sluiten is op al uw HiFi apparatuur.

Wanneer u van vol geluid houdt en een hoofdtelefoon wenst met features die op de duurdere modellen ook aanwezig zijn maar niet deze prijs wilt betalen, dan is de Grado SR225e een absolute aanrader…


Type: Open hoofdtelefoon
Type Driver: Dynamisch
Aantal Drivers: 1
Frequentiebereik: 20 Hz – 20.000 Hz
Gevoeligheid: 98 dB/mV
Impedantie: 32 Ohm
Kabellengte: 200cm
Type kabel: Y
Aansluitplug: 6,3mm Jack
Type aansluitplug: Recht
In hoogte verstelbare oordoppen: Ja
Opvouwbaar: Nee
Microfoon: Nee
Afstandsbediening: Nee
Kleur: Zwart
Gewicht: 280 gram
Inhoud verpakking: Grado SR225e

Hifistudio79 . nl