MarktPlaza

Grado Reference RS-1E Woody Allen I, hout

535x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Grado Labs RS1e is het topproduct uit de Reference-serie en is vakmanschap in elke vorm van het woord. De Grado RS1e is namelijk mooi uitgebalanceerd, geeft kristalhelder geluid en is extreem elegant. De Grado RS1e heeft een fantastisch frequentiebereik waarmee je details zult horen waarvan niet eens wist dat ze bestonden.
De Grado Labs RS1e is het topproduct uit de Reference-serie en is vakmanschap in elke vorm van het woord. De Grado RS1e is namelijk mooi uitgebalanceerd, geeft kristalhelder geluid en is extreem elegant. De Grado RS1e heeft een fantastisch frequentiebereik waarmee je details zult horen waarvan niet eens wist dat ze bestonden. De Grado Labs Reference RS1E is een hoofdtelefoon gemaakt voor de échte fijnproevers.


Design

Het luxe design past perfect bij de geweldige kwaliteit van deze koptelefoon, die ook nog eens zeer comfortabel is. De RS1e maakt gebruik van een met de hand vervaardigde mahoniehouten behuizing, maar dan volgens een nieuwe behandelmethode die nog meer zuiverheid qua toon weet te creëren. Een soepele, lederen hoofdband zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs na het beluisteren van al je concerten of albums. De elegante en uiterst functionele hoofdtelefoon kussens rusten zacht op je oren en zorgen voor een waanzinnig mooie beleving.
Prachtig geluidOp het gebied van geluidskwaliteit behoort Grado tot de beste merken. De beste materialen worden gecombineerd met innovatieve technieken. Het gevolg is een prachtig, detailrijk geluid dat te typeren valt als het echte Grado geluid.


BluetoothNee
KleurHout
Zwart
TransducerDynamisch
ConstructieOpen
Frequentierespons12 Hz – 30 kHz
Impedantie32 Ohm
Driver-matching0.05 dB
Connectoren3.5mm TRS
6.3mm TRS
GebruikVoor onderweg
Voor thuis
Geschikt voor mobielJa
Noise-cancellingNee

hifistudio79