MarktPlaza

Grado labs SR60e hoofdtelefoon

802x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Grado labs SR60eGrado weet met de SR60 geschiedenis te schrijven in de audio wereld. Een hoofdtelefoon die al door zeer veel Hifi bladen is getest. Het is dan ook een hoofdtelefoon met ongekende kwaliteit. Misschien wel de beste die er te koop is uit de enorme keuze van hoofdtelefoons onder de €100. Maar de concurrentie zit natuurlijk niet stil en komt dan ook met diverse modellen hoofdtelefoons gevaarlijk dichtbij de SR60. Maar ook hier weet Grado weer op tijd in te schakelen en komt dan ook met de Grado SR60i en nu ook weer met de Grado SR60e op de markt. Aan het uiterlijk is niets veranderd maar aan de techniek is uiteraard alle aandacht geschonken.

Door het open ontwerp worden concerten zo realistisch weergegeven dat het net is alsof deze live voor u worden gespeeld. Grado weet dan ook weer met de Grado SR60e een hoofdtelefoon in de markt te zetten met een geweldige geluidskwaliteit voor deze prijsklasse. Op de vraag voor welke muziekkeuze is de Grado SR60e geschikt, kan ik u het volgende op antwoorden: na een tijdje geluisterd te hebben naar de Grado SR60E komt u al snel tot de ontdekking dat hij eigenlijk geschikt is voor alle genres. En zal u dan ook na hem gehoord te hebben ook zeker overtuigen van zijn geweldige geluidsweergave en warme klankkleur. De Grado SR60e zal u zelfs verbazen als u de wat oudere opnames of de wat lagere kwaliteit MP3s laat horen. Maar wees gewaarschuwd hij kan ook zeer verslavend zijn.

De Grado labs SR60e is een hoofdtelefoon waar u jarenlang plezier van zult beleven. Dit omdat niet alleen de geluidskwaliteit perfect is maar ook de constructie van de hoofdtelefoon is dusdanig opgebouwd dat hij zich in kan zetten voor een zeer lange tijd. Mocht er toch iets defect raken tijdens het gebruik (wat wij overigens nog niet hebben meegemaakt) dan heeft u ziezo 2 Jaar fabrieksgarantie en is er na deze 2 jaar ook nog altijd de mogelijkheid om hem te laten repareren. Dit omdat ieder onderdeel van de Grado hoofdtelefoons los te bestellen zijn. Ook hiermee weet Grado de concurrent weer voor te zijn.

Zo is de Grado Labs SR60e voorzien van een kleine 3,5mm plug en daardoor goed te gebruiken op onder andere uw iPod of Mp3 speler. Daarnaast wordt uw SR60e geleverd met een verloop, zodat je ook thuis kunt genieten van de SR60e. Kortom aan alles is gedacht.

Hifistudio79 . nl