MarktPlaza

Grado Labs RS2e woody allen II hout

566x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving


 De Grado Reference Series is speciaal ontwikkeld voor de echte muziekliefhebbers onder ons, de liefhebbers die kwaliteit en vakmanschap weten te waarderen. De behuizing van de Grado Labs Reference RS2e wordt speciaal met de hand vervaardigd uit het beste stuk mahoniehout voor een perfect gebalanceerd, luchtig, maar toch een vol en vooral natuurlijk geluid.
In Brooklyn, New York staat een werkplaats waar de familie Grado sinds 1953 verantwoordelijk is voor veelgeprezen handgemaakte producten. De elementen en de hoofdtelefoons zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het landschap. Grado Labs onderscheid zich niet alleen in meesterschap, maar ook in geluid. Het Grado middengebied is inmiddels legendarisch!
De Grado Reference Series is speciaal ontwikkeld voor de echte muziekliefhebbers onder ons, de liefhebbers die kwaliteit en vakmanschap weten te waarderen. De behuizing van de Grado Labs Reference RS2e wordt speciaal met de hand vervaardigd uit het beste stuk mahoniehout voor een perfect gebalanceerd, luchtig, maar toch een vol en vooral natuurlijk geluid. Het geluid is gedetailleerd, scherp en het lijkt van veel verder te komen dan uit de compacte ruimte van je hoofdtelefoon. De Grado Reference RS2E beschikt over een extreem frequentiebereik van maar liefst 14 tot en met 28 kHz. De highs en mids zijn kristalhelder te horen, en de bas voel je tot in je tenen doortrillen.
ComfortDe Grado RS2e hoofdtelefoon is bedekt met een lederen band zodat het comfortabel op je hoofd rust zonder dat het na verloop van tijd gaat zweten of irriteren. Daarnaast is de hoofdtelefoon in hoogte verstelbaar en is de RS2e uitgerust met hoogwaardige hoofdtelefoonkussens voor een elegante akoestiek en een uiterst goede demping.


BluetoothNee
KleurHout
Zwart
TransducerDynamisch
ConstructieOpen
Frequentierespons14 Hz – 28 kHz
Impedantie32 Ohm
Driver-matching0.05 dB
Connectoren3.5mm TRS
6.3mm TRS
GebruikVoor onderweg
Voor thuis
Geschikt voor mobielJa
Noise-cancellingNee

hifistudio79 . nl