MarktPlaza

Georgia Bockoven Meer dan herrinering

96x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Georgia Bockoven Meer dan herrinering
Gebonden boek
De rechter schudde zijn hoofd. Seconden verstreken in een pijnlijke stilte. Langzaam brak er een glimlach door op het gezicht van de rechter. 'Ik weet dat het raar klinkt,' zei hij, 'maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd. Hebben jullie daar zelf nog niet aan gedacht?'
Vijf jaar geleden veranderde haar leven. Chris Taylor haastte zich naar het ziekenhuis om afscheid te nemen van haar stervende zusje Diane. Maar ze kwam tien minuten te laat.
Diane's baby leefde nog wel. En toen de kleine vingertjes van de pasgeborene zich verrassend stevig om haar hand klemden, verloor Chris haar hart. Zij wilde Diane's zoon als haar eigen kind grootbrengen, ook al betekende dat het einde van haar veelbelovende carrière.
Haar nieuwe leven als alleenstaande moeder is beslist niet gemakkelijk voor Chris. Maar het is alle moeite dubbel en dwars waard. Kevin groeit op tot een gezond en gelukkig kind. Hij is het stralende middelpunt van haar bestaan.
Op een dag staat er een volslagen onbekende man voor de deur, die beweert Kevins vader te zijn. Mason Winter is succesvol, rijk en eraan gewend alles te krijgen wat hij hebben wil. Natuurlijk wil hij Kevin.
Woedend stapt Chris naar de rechter. Noch zij, noch Mason willen oorlog om de jongen; dat zou Kevin alleen maar kunnen beschadigen. Maar zij willen hem ook geen van beiden verliezen. Er is slechts één oplossing...