Gangs of New York -Actie+Sphere-Science Fiction Thrill…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daardoor zijn ze alle 4 in een Absolute Nieuwstaat.

Gangs of New York met o.a. Leonardo di Caprio is het meesterwerk van de regisseur Martin Scorsese. De speelduur is 2 uur en 40 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de tweede foto.

Sphere  met o,a, Dustin Hoffman en Sharon Stone is een Science-Fiction Thriller met een speelduur van 2 uur en 9 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

Someting's Gotta Give met o.a. Jack Nicholson en Diane Keaton is een Romantische Komedie met een speelduur van 2 uur en 3 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto.

You've Got Mail met o.a.Tom Hanks is een Romantische Komedie met een speelduur van 1 uur en 55 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,25 per stuk voor alle vier doet u dat voor € 4,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is het € 4.60 met Track & Trace.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.