MarktPlaza

Gangs of New York -Actie+Sphere-Science Fiction Thriller+Someting's Gotta Give+You've Got Mail.

95x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daardoor zijn ze alle 4 in een Absolute Nieuwstaat.

Gangs of New York met o.a. Leonardo di Caprio is het meesterwerk van de regisseur Martin Scorsese. De speelduur is 2 uur en 40 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de tweede foto.

Sphere  met o,a, Dustin Hoffman en Sharon Stone is een Science-Fiction Thriller met een speelduur van 2 uur en 9 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

Someting's Gotta Give met o.a. Jack Nicholson en Diane Keaton is een Romantische Komedie met een speelduur van 2 uur en 3 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto.

You've Got Mail met o.a.Tom Hanks is een Romantische Komedie met een speelduur van 1 uur en 55 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,25 per stuk voor alle vier doet u dat voor € 4,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is het € 4.60 met Track & Trace.