MarktPlaza

frequentie regelaar Siemens Micromaster vector

20x bekeken
27 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een geweldige aanbieding voor u: de Siemens Micromaster Vector frequentieregelaar, type 6SE3215-8DB40. Deze frequentieregelaar van Siemens biedt geavanceerde prestaties en betrouwbare regeling van uw elektrische motoren.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Merk: Siemens - een toonaangevend merk op het gebied van elektrische apparatuur, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Type: 6SE3215-8DB40 - deze Micromaster Vector frequentieregelaar biedt geavanceerde regeltechniek en nauwkeurige controle over de snelheid en prestaties van uw elektrische motoren.
  • Conditie: Deze frequentieregelaar is zorgvuldig gecontroleerd en verkeert in uitstekende staat, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en duurzame werking.
  • Afhaal- en bezorgopties: Bij Recreatorshop bieden we flexibele afhaal- en bezorgopties aan. U kunt ervoor kiezen om de frequentieregelaar bij ons op locatie af te halen, of wij kunnen deze veilig bij u bezorgen of verzenden.

🛒 Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding voor de Siemens Micromaster Vector frequentieregelaar. Met deze regelaar kunt u de snelheid en prestaties van uw elektrische motoren nauwkeurig regelen, waardoor u energie kunt besparen en de efficiëntie kunt verhogen.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor circulaire bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


 


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal- en bezorgopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor duurzaamheid met de Siemens Micromaster Vector frequentieregelaar van Recreatorshop!

 

Recreator

0651537648