MarktPlaza

Ford Transit Custom - 270 2.2 TDCI L1H1 Trend / Navigatie / Trekhaak / dealer onderhouden / 1e eigen

137x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.700 kg
Wielbasis: 293 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 183 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak 13-polig
- Tussenschot volledig
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwandbekleding
Zeer goed onderhouden Ford Transit Custom van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Transit. Altijd bij de Ford dealer (Hendriks & van Mossel) in onderhoud geweest. Alle rekeningen van onderhoud aanwezig. Bij 125.043 laatste onderhoudsbeurt gehad incl. nieuwe Remschijven + remblokken voor. Bij 105.040 KM 4 nieuwe banden incl. onderhoud. Luxe uitvoering met o.a. Navigatiesysteem met kleurendisplay, 13 polige trekhaak met Trailer Sway Control (TSC), Laadruimte Beschermingspakket en nog veel meer.
Bij het ontwerpen van de Ford Transit Custom stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Ford, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.