MarktPlaza

Ford Mondeo - 2.0-16V Futura

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.905 kg
Afmetingen (LxBxH): 473 x 181 x 143 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 215 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 187 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Audio-navigatiesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Middenarmsteun voor
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Verwarmde voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
Bij het ontwerpen van de Ford Mondeo stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Ford helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Mondeo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!