MarktPlaza

Ford Kuga - ECOB.150PK TIT. NAVI/CAMERA/PDC/LMV/LEER

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 184 x 165 cm
Wielbasis: 269 cm
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 154 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen (18)
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Snelheidsbegrenzer
- Sportstuur
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags
- Zij-airbags voor
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Kuga. Het is een auto van het bouwjaar 2014. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. (Trekgewicht aanhanger geremd 2.000 Kg!!!) Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, witte knipperlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch bediende ramen, elektrisch bediende achterklep, elektrisch bedienbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor. [br][br]Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto. [br][br]Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. [br][br]Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Ford voor een proefrit reserveren.
Inruil is mogelijk. De getoonde prijs van de geadverteerde auto is inclusief 6 maanden garantie (op auto's vanaf €4.500,-), geldige APK, tenaamstelling, Nationale Auto Pas, wassen/poetsen, vloeistoffen, verlichting -en bandenspanningscontrole.
Voor maximale zekerheid kunt u bij deze auto kiezen voor het Bakker Zekerheidspakket á €690,-. Hiervoor krijgt u: aanvullende garantie tot 12 maanden (maximaal 20.000 Km na aflevering), onderhoudsbeurt conform schema, nieuwe APK, airco vullen, €25,- brandstof, vervanging van de distributieriem (indien nodig binnen 10.000 Km en/of 12 maanden na aflevering) en 12 maanden mobiliteitsgarantie. Voor meer informatie zie www.bakkerautocentrum.nl.
Graag vooraf bellen voor een bezichtiging of proefrit i.v.m. de beschikbaarheid van de desbetreffende auto.
Ons bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. Let op! zaterdag is de verkoop geopend van 09:00 uur tot 14:00 uur.
Onze advertenties op het internet worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/ of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen dient U voor aankoop zelf te controleren of de voor U belangrijke opties en accessoires ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn.