MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.6 TDCI ECONETIC LEASE TITANIUM NAVI-XENON-ECC-PARKEERASSISTENT-LMV-DAKRAIL-CRUI

710x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mrt 2012 - dec 2013
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 461 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag bestuurder en passagier
- Armsteun voor
- Audiobediening op het stuurwiel
- Automatisch inparkeren
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Auto van 1e Eigenaar
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Driver Assistance Pack
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Hill hold functie
- Isofix
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Led verlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Nieuw Model
- Parkeer assistent
- Parkeer Assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Private glass
- Radio af fabriek
- Rijstrooksensor
- Roetfilter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Ruitenwisser achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Ford Focus Wagon altijd de controle. Deze dealeronderhouden auto uit 2013 heeft 144550 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Verder is de Ford uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier ‘ziet’ de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Verder is de Ford uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Focus Wagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. In gevaarlijke verkeerssituaties helpt het accident avoidance system om een aanrijding te vookomen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien dodehoekdetectie en gordijnairbags voorin.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. U bent van harte welkom bij Autobedrijf Tanis in Waddinxveen.
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.