MarktPlaza

Fietskar jogger 2 in 1 oranje-zwart

553x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Moderne fietskar - fietsbuggy voor comfort en maximale veiligheid.
De door DDB-online aangeboden fietskarren - fietsbuggy's voldoen aan strenge normen en zijn voorzien van het TÜV Rheinland GS keurmerk.

De fietskarren - fietsbuggy's bieden veel rijplezier voor zowel ouders als kinderen welke genieten van extra comfort terwijl maximale veiligheid is gegarandeerd. Mede dankzij de stalen frame kunt u uw kinderen veilig van A naar B en terug vervoeren. De full-vering achteras in combinatie met hoge kwaliteit luchtbanden zorgen ervoor dat de fietskar zeer stabiel op de weg staat en schokken goed geabsorbeerd worden. De fietskar is voorzien van een veiligheids koppeling welke ervoor zorgt dat de fietskar blijft staan wanneer de fiets tijdens een nood situatie omvalt. Om er voor te zorgen dat uw kind veilig en droog op zijn plaats blijft zitten zijn de fietskarren voorzien van een 5-punts gordel, muggennet en een regenhoes.

Het is ook mogelijk om uw kleine tijdens het joggen mee te nemen en de fietskar te gebruiken als jogger. Door zijn gebruiksvriendelijke setup kunt u zonder gereedschap de fietskar om te zetten naar een jogger.


Met dit product zal u en uw gezin veel plezier beleven.

Bezoek de website voor meer informatie en foto's.