MarktPlaza

Fiat Tipo Stationwagon - 1.4 T-Jet 120 pk Business Lusso Cruise control | Navigatie | Achteruit rij

459x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 215 Nm
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 179 x 151 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 29-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: 818452911
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Cruise control adaptief
- Navigatiesysteem full map
- Voorstoelen verwarmd
- Aanhanger assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Pack Safety
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Reserve-wiel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Deze mooie Fiat staat op onze vestiging in Schagen, mocht u vragen hebben over deze auto kunt u ons bereiken op 0224-214700.
Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat Tipo is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Het is een auto uit 2018, hij heeft 9500 kilometer op de teller staan. Deze Fiat is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Verder is de Fiat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakrails, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Fiat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. U bent in deze Fiat ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat Tipo. Deze auto komt uit het bouwjaar 2018. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakrails, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de parkeerhulp met achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Fiat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. U bent in deze Fiat ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).