MarktPlaza

Fiat Tipo. - 1.4 T-JET 16V BUSINESS Cruise control | Navigatie | 16' Velgen

734x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 215 Nm
GVW: 1.775 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 179 x 160 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 20-04-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Referentienummer: 818452869
## Aanvullende opties en accessoires
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Telefoonintegratie premium
- Aanhanger assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Mistlampen adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Geavanceerde techniek in een stijlvolle verpakking, dat is een goede omschrijving van deze Italiaan. Dit is een Fiat Tipo die 30750 kilometer op de teller heeft staan, deze auto is nieuw in Nederland geleverd in 2018. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat Tipo samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Een auto als de Fiat Tipo staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2018 en komt van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. U bent in deze Fiat ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Tipo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).