MarktPlaza

Fiat Scudo - 12 2.0 MultiJet LH1 SX

839x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Afmetingen (LxBxH): 514 x 190 x 188 cm
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkerblauw
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 179 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun voor
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat Scudo. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Fiat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Scudo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Wilt u met deze Fiat Scudo een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Onze occasions boven de €4500 worden standaard geleverd met 6 maanden Bovaggarantie (mits anders vermeld) Voor het verlengen van deze garantie zijn diverse mogelijkheden tot zelfs 24 maanden