MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.4 TSI Comfortl Business DSG

440x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 420 x 176 x 159 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 201 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alcantara bekleding
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Radio-CD/MP3 speler
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf Variant. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Volkswagen is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Golf Variant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Wilt u met deze Volkswagen Golf Variant een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Onze occasions boven de €4500 worden standaard geleverd met 6 maanden Bovaggarantie (mits anders vermeld) Voor het verlengen van deze garantie zijn diverse mogelijkheden tot zelfs 24 maanden
Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gevestigd in Amersfoort Naast Bovag lid zijn wij ook een Bosch Car Service bedrijf. Dit kwaliteitslabel staat voor goed kompleet en betaalbaar.
Alle moeite is genomen om de informatie over deze occasion zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.