MarktPlaza

Fiat Scudo - 10 2.0 MultiJet KH1 SX / 128 PK / Trekhaak / PDC / 1e eigenaar / Dealer onderhouden

605x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.698 kg
Wielbasis: 300 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkerblauw
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
CO2 uitstoot: 179 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun voor
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Pack Integraal
- Parkeersensor achter
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Zeer goed onderhouden Fiat Scudo van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Scudo. Altijd bij dezelfde bedrijfswagen dealer in onderhoud geweest. Bij 30.326 KM 1e onderhoudsbeurt gehad. Bij 62.831 KM 2e onderhoudsbeurt gehad incl. nieuwe remblokken. Bij 91.085 KM 3e onderhoudsbeurt gehad. Tevens 12-2017 compleet nieuwe koppeling gemonteerd.
Bij het ontwerpen van de Fiat Scudo stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Het luxeniveau in deze Fiat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat Scudo samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.