MarktPlaza

Fiat Punto Evo - 1.3 M-Jet Easy

585x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2012 - jan 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 169 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,9 l/100km (1 op 34,5)
CO2 uitstoot: 90 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Fiat Punto Evo, een auto uit 2012 met een tellerstand van 206197 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. In deze Fiat profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Fiat is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
klein deukje onder kant
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Hij verloochent zijn Italiaanse roots niet, deze Fiat Punto Evo is een genot om te rijden en bovendien een elegante verschijning. Het is een auto uit 2012, hij heeft 206197 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Fiat behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Fiat Punto Evo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Fiat. Belt u ons snel?