MarktPlaza

Volkswagen Golf - 2.0 TDI Highline diversen kleine schades

572x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2008 - jan 2013
Modelcode: VI, 5K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 179 x 150 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 207 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
auto heeft diversen schades
dak gedeukt
verder een aantal restyle deukjes
vol leer DSG
motor en bak perfect
GEEN INRUIL VASTE PRIJS
Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen Golf. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Volkswagen Golf. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Volkswagen is met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.