MarktPlaza

Fiat Ducato - L3H2 3.5t 2.3 M-JET 130 INCL 6MND GARANTIE NAVIGATIE/CLIMATE()/CRUISE/CAMERA/TREKHAAK/

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2016 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.500 kg
Lengte/hoogte: L3H2
Afmetingen (LxBxH): 613 x 205 x 252 cm
Wielbasis: 403 cm
Topsnelheid: 150 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 173 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- Alfa Luxury pakket (€ 595): De auto wordt afgeleverd met 6 maanden gratis vervangend vervoer, een service beurt conform het fabrieksschema, nieuwe APK, een jaar lang mobiliteitshulp. Indien van toepassing is de distributieriem nog minimaal 1 jaar of 20.000 kilometer voor zijn vervangtermijn. De auto is van zowel binnen als buiten volledig gereinigd.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Luxury-pakket
- Multimedia-voorbereiding
- Reservewiel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Deze supercomplete Fiat Ducato L3H2 GVW 3500 2.3 MultiJet 130pk Euro 6 is uitgerust met o.a. sidebars, navigatie geïntegreerd, cruise control, climate control, achteruitrijcamera, trekhaak, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare- en verwarmbare buitenspiegels, stuurwiel met telefoonbediening, zijschuifdeur, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, middenarmsteun, in diepte verstelbaar stuur, betimmering, extra opbergruimte onder bijrijdersbank en nog veel meer! De auto is eerste(!) eigenaar, slechts 75771 km en wordt afgeleverd met een aflevercontrole en 6 maanden Bovag garantie. Wij bieden optioneel tevens het Luxury pakket. Voor een bedrag van € 595,00 heeft u dan o.a. 12 maanden mobiliteitshulp, servicebeurt conform schema, 12 maanden ServicePlus Pas en de Nationale Auto Pas. Verder is er de mogelijkheid om de auto tegen slechts 5,9% rente te financieren. U rijdt dan al in deze Fiat Ducato voor maar € 240,73 per maand. Komt u langs voor een voorstel op maat. Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!