MarktPlaza

Fiat 500 - TwinAir Turbo 85 Young NIEUW AIRCO/NAVI/CRUISE/LMV/BLUETOOTH/ELEK

498x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2015 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 24 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-pakket
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Fabrieksgarantie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuur
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Deze complete Fiat 500 TwinAir Turbo 85 pk Young is uitgerust met o.a. airconditioning, lichtmetalen velgen, cruise control, geïntegreerd navigatiesysteem, lederen stuurwiel met telefoonbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, elektrisch spiegels, in hoogte verstelbaar stuurwiel, thuiskomer, in delen neerklapbare achterbank en nog veel meer! De auto is volledig nieuw en de prijs is helemaal rijklaar. Bovendien is er de mogelijkheid om de auto tegen slechts 1,99% rente te financieren. U rijdt dan al in deze Fiat 500 voor maar € 198,73 per maand. Komt u langs voor een voorstel op maat. Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto's van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!