MarktPlaza

Fiat Doblò Cargo - 1.6 MJ Doblo Pro Edition verlengd navigatie, duobank, 1.6 diesel,

862x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Alarm klasse 1(startblokkering), Armsteun voor, Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Betonplex in laadruimte, Buitentemperatuurmeter, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen voor, Hill hold functie, Lendesteunen (verstelbaar), Mistlampen voor, Parkeersensor achter, Radio-cd/mp3 speler, Stuur verstelbaar, Stuurwiel multifunctioneel, Tussenschot volledig, Zijschuifdeur rechts
De zeer ruime Doblo cargo pro edition is zeer functioneel en heeft alle belangrijke eigenschappen die van een bedrijfswagen verwacht worden, De verlengde versie biedt zeer veel ruimte en is voorzien van de zwart metallic lak. Verder is de Doblo voorzien van • Radio U-Connect 5” touchscreen met DAB+ tuner incl. geintegreerde TomTom-navigatie met kaarten voor WestEuropa,
USB-mediaspeler en bluetooth-aansluiting,Radiobediening op het stuurwiel. Stuurwiel in hoogteen diepte verstelbaar, Airconditioning, Unieke Bi-Link-achteras voor optimaal rijcomfort i.c.m. een hoog laadvermogen, In hoogte verstelbare bestuurdersstoel met armleuning, en lendensteun, Elektrisch bedienbare ruiten, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Cruise control, Zijschuifdeur rechts, Volledig tussenschot met extra geluidsisolatie, 2-zits bijrijdersbank met opbergruimte, Sjorogen en verlichting in de laadruimte, Buitentemperatuursensor, Volwaardig reservewiel, Wielsierdeksels.
• 2x 12V-aansluitingen in de cabine, Veiligheidssystemen als ABS met Electronic Brake, distribution (EBD) en noodstophulp, ESC met hillholder, en traction +.
De prijzen zijn exclusief BTW, BPM, afleveringskosten en leges.
Nieuw: Ja
Modelreeks: jan 2015 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 275 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis afleverpakket (zonder meerprijs): De auto wordt meegenomen zoals deze er staat. De APK is minimaal 3 maanden geldig.
- Plus pakket (€ 295): De auto wordt afgeleverd met een service beurt conform het fabrieksschema, nieuwe APK, een jaar lang mobiliteitshulp.Indien van toepassing is de distributieriem nog minimaal 1 jaar of 20.000 kilometer voor zijn vervangtermijn.De auto is van zowel binnen als buiten volledig gereinigd.
Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!