MarktPlaza

Fiat 500 - TwinAir Turbo 80 Lounge NAVI/16''LMV/BLUETOOTH/ELEK

864x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2015 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basis afleverpakket (zonder meerprijs): De auto wordt meegenomen zoals deze er staat. De APK is minimaal 3 maanden geldig.
- Plus pakket (€ 295): De auto wordt afgeleverd met een service beurt conform het fabrieksschema, nieuwe APK, een jaar lang mobiliteitshulp.Indien van toepassing is de distributieriem nog minimaal 1 jaar of 20.000 kilometer voor zijn vervangtermijn.De auto is van zowel binnen als buiten volledig gereinigd.
- Top2 pakket (€ 695): 18 maanden volledige Bovag garantie en mobiliteitshulp. De auto krijgt een service beurt conform het fabrieksschema, een nieuwe APK,
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side
- Airbag(s) window
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Pack Style
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stootstrips in kleur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Betreft company car. Auto kan afwezig zijn. Bel of mail ons aub voor een afspraak. Deze complete Fiat 500 TwinAir Turbo 80 Lounge in de mooie Rosso Passione kleur is uitgerust met o.a. geïntegreerde navigatie, mistlampen, 16'' lichtmetalen velgen, panoramadak, lederen stuurwiel met telefoonbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, elektrisch bedienbare- en verwarmbare buitenspiegels, chroomafwerking, in delen neerklapbare achterbank en nog veel meer! De auto is eerste eigenaar en heeft slechts 46097 km. Wij leveren de auto af met een afleveringsbeurt, 12 maanden mobiliteitshulp, 12 maanden ServicePlus Pas en de Nationale Auto Pas. Optioneel kan de auto voorzien worden van een Sonax lakverzegeling, volle tank, mattenset, veiligheidspakket en wielsloten. Dit afleverpakket kan worden toegevoegd voor € 395,00. Verder is er de mogelijkheid om de auto tegen slechts 5,9% rente te financieren. U rijdt dan al in deze Fiat 500 voor maar € 156,93 per maand. Komt u langs voor een voorstel op maat.
Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!