MarktPlaza

Fiat 500 - E 24KWH Incl BTW elektrisch INCL 12MND GARANTIE CLIMATE/CRUISE/METALLIC()/BLUE&ME/ELEK

603x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2013 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
Wielbasis: 230 cm
Topsnelheid: 140 km/u
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 12 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- Haaker Electric pakket (€ 595): De auto wordt afgeleverd met een uitbreiding van de standaard 12 maanden Bovag garantie naar 24 maanden Bovag garantie met gratis vervangend vervoer, 24 maanden mobiliteitshulp, 24 maanden ServicePlus Pas en 2e kabel.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- ISOFIX-bevestigingspunten
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaallak
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Betreft company car. Auto kan afwezig zijn. Bel of mail ons aub voor een afspraak. Deze complete Fiat 500e in de mooie blauwmetallic kleur is uitgerust met o.a. cruise control, climate control, parkeersensoren achter, lederen stuurwiel met telefoonbediening, semi lederen sportstoelen met stoelverwarming, mistlampen, ISOFIX-bevestigingspunten en nog veel meer! De auto heeft slechts 41996 km en altijd minstens 12 maanden garantie. Wij bieden optioneel tevens het Haaker Electric pakket. Voor een bedrag van € 595,00 heeft u dan 24 maanden garantie, 24 maanden mobiliteitshulp, 24 maanden ServicePlus Pas en 2e kabel. Verder is er de mogelijkheid om de auto tegen slechts 5,9% rente te financieren. U rijdt dan al in deze Fiat 500 voor maar € 248,73 per maand. Komt u langs voor een voorstel op maat.
Autobedrijf Gebr. Haaker is er voor uw mobiliteit. Al sinds 1957 zijn wij Fiat-dealer en daarbij hebben wij een contract met Alfa Romeo voor onderhoud en service voor auto’s van dat merk. Verder bent u ook van harte welkom voor bedrijfswagens en hebben we altijd ruim 50 speciaal geselecteerde occasions voor u op voorraad. We zijn een familiebedrijf en geven u graag goede, professionele en vooral betaalbare service en vullen dat aan met een vriendelijk woord en persoonlijke aandacht. We zijn een compleet autobedrijf. Dat betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor verzekeringen, verlengde garantie, financiering, leasing, onderhoud, reparatie, APK en FOCWA-schadeherstel in eigen beheer. Ons pand aan de Kamerlingh Onneslaan 10 ligt vlakbij de A9 en daarmee zijn we ideaal bereikbaar vanuit o.a. Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zwanenburg, Vijfhuizen, Hoofddorp en natuurlijk Badhoevedorp. Wij heten u graag welkom bij Gebroeders Haaker, de koffie staat klaar!